Thursday, December 29, 2011

im back !

hey blogger ! long time no see hah ?
yeah im buzy. haha im lying !
sebebnarnya malas. tapi sengaja cari alasan len supaya nampak sikit i nie rajin.
wah statement ! im back. 
macam artis pulak. menghilang lame pas tuh muncul dengan album baru. haha

biasala wanita berkerjaya.. sibuk memanjang.
sampai lunch date pom kene rush. : D
dan sekarang masalah dengan kerja.
muka dah di tumbuhi dengan jerawat yang tumbuh bak cendawan tumbuh selepas hujan.
kononnye stress kerje !
hey i betol2 stree oke !
audit report kene buat secara manual ?
haa sah supervisor i buang tabiat.
and everybody like "hah kenapa kena buat manual ? tak pernah lagi ada orang kena buat report secara manual "
mana di orang  xbengom. selalunya report men key in jew.
all the formula are  there..
tapi haku nie kene tulis satu satu. tekan calculator.
last sekali sebab dah xtertahan buat jew pakai excel.
takkan laa nk marah. kire buat manual jugak tuh..
or should i consider this as bully ?
bukan buli tapi nk suruh i pandai. xD

dah laa cakap sal kerja.
weekend adalah hari untuk tenang kan fikiran..
lupakan soal kerja. fokus kepada cik abang pulak. ewahhh !




Saturday, October 29, 2011

yeeepieee laptop buat hal !

senangnye dalam hati, bila laptop buat hal.
kalau haku nie kerja gaji 5000 takpe gak nak wat.
konfem boleh ganti laptop baru.

tak cukup dengan suka sangat stuck.
masalah terbaru xleh nak shut down.
haa klik laa sampai 100x pom dekat icon shut down.
takkan tertutup nye laptop nie.
last sekali remove jew charger dari plug.
senang cerita. laptop pom ter shut down dengan jayanya !




Thursday, October 27, 2011

pipi bagai buah epal ?

masa balik kerja petang td.
biasa laa duk dalam kereta tuh.
naik kereta pulak dengan papa.
sah2 laa sunyi. xtau nk bergosip sal apa kan.
tengah2 jem lagi kan.
haku ne pula suka sangat laa tengok side mirror tuh.
kononye bajet CHANTEK laa teww kan.
and i noticed sesuatu.
wah wah pipi haku makin mengembang.
dah macam sponge kena serap air dah.
memang mengembang dengan kembang nye laa.

dan haku dah macam weyh asal bulat sangat nie.
nak kata happy boleh cuti 5 bulan takde laa happy sangat.
merana ada laa duk rumah lama2 nie.
rumah ku bukan syurgaku ye !
so haku nk blame sapa atas pipi haku yang makin mengembang nie.
haaa tolong jawab sikit.

tapi takpe. no worries.
sekarang nie people can do anything with make up.
yang muka penuh parut jerawat pom boleh nampak licin jew.
yang muka cam hantu pom boleh nampak cm bidadari.
silap hari bulan yang muka cam bidadari pom leh jadi cam hantu kalau salah berdandan. HAHAHA
apa susah. shading jew muka tuh kaw kaw.
sampai yang bulat pom boleh nampak tirus.
wahh gitu. memang nampak sangat plastik !
hahahahhahaha.

alahai pipi dah dah laa mengembang nye. =.=

hey awk  nk kiss sikit boleh / heheh


Tuesday, October 25, 2011

falling in love with sexy marc anthony !

oke. fisrt time i saw diz MV i was like
" wow is that marc anthony ? xperlu laa nak sexy sangat kan. sikit2 sudah laa"
dan tetibe angau akan marc anthony nie.
tuh pom dengan syarat he must wearing shades.
kalau tak cam penagih dadah jew. hahah
siyes oke. hot sangat ! huhh hilang kejap iman di dada bila ternampak terkenangkan si abang marc nie.

video

Sunday, October 23, 2011

pinky !

pink ladies at office !
haha. thanx na'a for the lovely pink !
ahaha hari bergaya sakan sikit dalam office.
dapat selipar baru.
bukan setakat selipar semua barang baru dapat hari nie.
wahhhh senang hati !
hahahah



right side na'a. left side belongs to me.